Aliens slot

Aliens är ett väldigt bra slotspel skapat av Net Entertainment med inspiration av en mycket känd kultfilm. Temat för detta spel kommer inte som någon överraskning och du har gissat rätt, spelet bygger på filmen Alien. James Camerons film från 1986 med Sigourney Weaver i huvudrollen är alltså basen för detta videoslotsspel. Sloten är skapad med fantastiskt snygg 3D-grafikseffekter, vilket gör Aliens till ett supersnyggt spel visuellt. Precis som den kända filmen har sloten Aliens blivit en hit och du kommer inte att ångra dig att du spenderade lite av din tid i rymden. Spelet har fem hjul och 15 vinstlinjer och du kan spela med så lite som endast 0,15 upp till 150 euro per snurr.

Aliens har inte bara fantastisk grafik och ett soundtrack som skulle göra de läskiga rymdvarelserna i Camerons film lyckliga, utan även wilds, re-spins och multiplikatorer som gör spelet väldigt underhållande. Alla dessa faktorer har bidragit till att många spelare har fastat för spelet. Att Return to Player, alltså återbetalningsprocenten till spelare, dessutom ligger på närmare 97 % är ytterligare en faktor som gör detta spel attraktivt. Det finns med andra ord mycket att hämta i denna slot och är du ett fan av Aliens-filmerna bara måste du prova den! NetEnt är oerhört skickliga på att återskapa olika typer av filmer och sagor i sina spel och de har helt klart även lyckats när det kommer till detta spel. 

Vinstlinjer och insatser  

Aliens bjuder på fem hjul och tre rader, vilket ses som standard. Du har dessutom 15 fasta vinstlinjer i spelet. I Aliens kan du spela med så lite som 0,15 euro per snurr, men om du känner att det är för lite så kan du satsa lite mer och spela för upp till 150 euro. Insatsspannet är med andra ord riktigt brett och får spelet att passa utmärkt för alla typer av spelare. Oavsett om du är nybörjare och vill spela lite försiktigt eller om du är en erfaren slotsspelare som gillar att satsa stort kan du finna nöje i Aliens. Spelet är uppbyggt med tre olika nivåer och som mest kan du fina en fin myntvinst på hela 570 000 mynt. 

Tema och grafik  

När vi pratar om grafik så är Aliens troligtvis ett av de spel med den bästa grafiken på marknaden. Sloten är gjord med alientemat i fokus och du blir verkligen inte besviken när du spelar för det ger verkligen en fantastisk spelupplevelse. Ljudet är också riktigt bra och soundtracket gör sitt för att bidra med stämningen när du spelar de olika nivåerna. Det känns verkligen som om du är en av huvudrollsinnehavarna i den klassiska kultfilmen Alien. NetEnt har verkligen lyckats igen med denna slot och även de små detaljerna i spelet känns väldigt genomtänkta. Aliens får helt klart tummen upp och vi rekommenderar sloten till dig som gillar spänning och action när du spelar videoslots. 

Bonusfunktioner för Aliens 

Aliens är uppdelat i tre nivåer och du kan vinna olika bonusar på de olika nivåerna. Du startar på nivå 1, The Search, där du letar efter aliens. Varje vinnande symbol gör att en box på Alien Activity Metern fylls. Nivå 1 följs av nivå 2, The Encounter, och nivå 3, The Hive. För att ta dig vidare till nästa nivå måste du klara av den nivå du är på. På tredje nivån har du i uppgift att förgöra aliendrottningen. Du kan njuta av både free spins och re-spins när du tar dig igenom de olika nivåerna. Du har även wild-symboler och multiplikatorer i spelet. Det finns med andra ord många härliga bonusfunktioner att ta del av i spelet. 

Positivt med spelet 

– Det finns mycket positivt men det som verkligen står ut när du spelar Aliens är grafiken som tillsammans med ljudet ger dig en otroligt bra spelkänsla.
– Aliens har en stabil RTP på 96,4 %, precis som ska vara för en modern videoslot.
– Förutom den fina 3D-grafiken så är även utbetalningarna relativt bra.
– Spelet innehåller även fina multiplikatorer. 

Negativt med spelet 

– Det enda som egentligen är något sämre med Aliens är att spelet för vissa kan upplevas lite väl långsamt. – Spelet kan även kännas lite krångligt.
– Det har inte ett tema som faller alla spelare i smaken. 

Sammanfattning  

Aliens är en slot skapad av välkända NetEnt och det är ett riktigt bra spel där du verkligen får känslan av att du är i kultfilmen från 1986 och jagar de läskiga rymdvarelserna där du till slut får chansen att förgöra aliendrottningen. Spelet känns på många sätt mer som ett modernt datorspel än en videoslot och det är inte helt fel. Förutom den fina grafiken och soundtracket så har du också bra vinstchanser och helt enkelt underhållning på hög nivå. Du behöver inte alls tycka Alien-filmerna är det bästa som har gjorts för att Aliens ska vara något för dig. Nu är frågan bara om du vågar ge dig ut och fightas med alla de läskiga aliens?